Wanneer gebruik je welke Fusion Tight? Wij hebben een overzicht voor je gemaakt?

  • Geplaatst op
  • Door Fusion BeNeLux
  • Geplaatst in Tips
  • 0
Wanneer gebruik je welke Fusion Tight? Wij hebben een overzicht voor je gemaakt?

Zijn hardlooptights gewoon strakke hardloopbroeken?     
Nee, zeker niet! Voor het meest optimale resultaat is het belangrijk om het juiste product te kiezen voor de juiste situatie en tijd vanhet jaar. FUSION heeft uren doorgebracht om de juiste pasvorm te vinden, de beste materialen te gebruiken, de meest geschikte plek voor de pockets te vinden en de perfecte stretch in combinatie met de juiste fit te ontwikkelen. Dit alles samen met uren en uren van research heeft ervoor gezorgd dat de tights van FUSION worden aangeduid als de beste tights op de markt.

Alle tights zijn unisex en verkrijgbaar met pockets. Ze zijn gecertificeerd Oeko-tex, dus er zitten geen schadelijke stoffen in de gebruikte materialen en alles wordt in Europa geproduceerd.C3 Short Tights

Geperfectioneerd voor alle omstandigheden waarin u maximaal comfort wilt. Past in een temperatuurbereik van 10 tot 30 graden, en aangezien ze unisex zijn, is de fit zowel voor vrouwen als voor mannen.
Bekijk hier de volledige omschrijving van de C3 korte hardlooptight

C3 3/4 Tights
Temperatuurbereik van deze tight is iets lager aangezien het gebruik voor de iets koelere dagen of avonden is. Er zitten reflectie strips op zowel de voor- als achterzijde om zichtbaarheid te geven in het verkeer. De C3 3/4 hardlooptight wordt vaak ook gebruikt in (indoor)trainingscentra. Ze zijn unisex en passen de dagen van 10 tot 25 graden.
Bekijk hier de volledige omschrijving van de C3 3/4 hardlooptight

C3 Long Tights
Tights met vele gebruiksmogelijkheden voor zowel de fitnessclub of buiten in een uitgebreid temperatuurbereik van 0 tot 20 graden. Ze zijn ook gemaakt in verschillende lengtes, zodat u een maat kan krijgen die u perfect past. De best verkochte hardlooptight in onze collectie.
Bekijk hier de volledige omschrijving van de C3 lange hardlooptightHOT Long Tights
Tights voor de koude lente- en herfstmaanden met temperaturen rond 0 tot 10 graden. Reflectie op de voor- en achterzijde, aangezien ze ook in een donkerere omgeving worden gebruikt.
Bekijk hier de volledige omschrijving van de Hot lange hardlooptight

S3 Long Tights
Dit is de tight die je moet gebruiken voor de koudere winterdagen als je de frisse, koude lucht wilt voelen. Elastisch S3 "SuperSoft" materiaal beschermt de voorkant van de dijbenen en de knie tegen de kou en heeft nog steeds een hoge ademend vermogen, waardoor het comfort in een groter temperatuurbereik verhoogd wordt. Aanbevolen gebruik in het temperatuurbereik -10 tot 10 graden.
Bekijk hier de volledige omschrijving van de S3 lange hardlooptight

SLi Tights
Dit is de ultieme wedstrijd tight. Extreem lichtgewicht (86g in medium) en waterafstotend. Deze ultieme tight word dus niet zwaarder als het regent. Het temperatuurbereik is 10 tot 30 graden.
Bekijk hier de volledige omschrijving van de SLi hardlooptights

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden