Cádomotus  Cádomotus Versatile Triathlon Rugzak Blauw
Cádomotus Versatile Triathlon Rugzak Blauw
Triathlon Rugzak kopen ? De Cádomotus Versatile Triathlon Rugzak is de meest veelzijdige waterdichte sporttas op de markt.
€129,50
Cádomotus  Cadomotus Versatile Triathlon Rugzak Rood
Cadomotus Versatile Triathlon Rugzak Rood
Triathlon Rugzak kopen ? De Cádomotus Versatile Triathlon Rugzak is de meest veelzijdige waterdichte sporttas op de markt. De enige transition rugzak die je vanaf nu nodig hebt als je aan fietsen, mountainbiken of triatlon doet en waar alles in past.
€129,50
Cádomotus  Cádomotus Waterflow Fietsrugzak Zwart / Rood
Cádomotus Waterflow Fietsrugzak Zwart / Rood
Een spatwaterdichte fietsrugzak . De meest veelzijdige waterdichte fietsrugzak die op dit moment verkrijgbaar is op de markt.
€99,50
Cádomotus  Cádomotus Waterflow Fietsrugzak Zwart / Wit
Cádomotus Waterflow Fietsrugzak Zwart / Wit
Een spatwaterdichte fietsrugzak . De meest veelzijdige waterdichte fietsrugzak die op dit moment verkrijgbaar is op de markt.
€99,50
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Cádomotus

Cádomotus vind je terug in de wereldtop en vanaf het begin worden de producten ook gebruikt door de wereldtop.

Cádomotus is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in o.a. schaatsen, skeeleren en fietsen. Het bedrijf is opgestart door schaatsers en de producten worden dus ontwikkeld en gemaakt door de gebruikers zelf. Doordat de producten zijn ontwikkeld vanuit het oogpunt van de gebruiker zijn de producten uiterst functioneel en comfortabel in gebruik. De perfecte keuze voor de duursporter.

Cádomotus biedt met de Versatile sporttas de meest veelzijdige waterdichte sporttas aan, die op dit moment verkrijgbaar is in de markt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »