Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION

Wij zijn hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint!

Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triathlon. Met name in de wereld van triathlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jacks steeds populairder!

FUSION kleding valt op omdat het dé winnaar in de paskamer is.

Het is niet alleen slim ontworpen, maar als je het eenmaal hebt gepast & gedragen, wil je niet meer anders!

Het gevoel dat je krijgt wanneer je ons paradepaardje de Fusion C3 Tight aantrekt?

De beleving van een heerlijk & magisch gevoel waarbij de zachtheid van de huid en het kwaliteitsmateriaal elkaar ontmoeten. Het klinkt bijna poëtisch! We hebben dit mooie resultaat behaald in maar liefst 15 jaar. Wat daaraan voorafging? Er zijn in de tussentijd geen nieuwe modellen gelanceerd, maar de bestaande modellen zijn stapje voor stapje steeds beter gemaakt met als doel:
Het ontwikkelen van béste tight!

Be Unstoppable!

Onze kleding beschermt je niet alleen tegen kou, wind en regen maar óók voor extreem warme omstandigheden hebben wij dé oplossing! Door het gebruik van een bijzondere technologie met een ongekend hoog zonnebeschermingsniveau & tegelijkertijd proactieve warmte verwerking in de kleding, kun jij het uiterste uit jezelf halen!

Het uiterste uit jouw race halen?

De SLi-producten worden veelal gedragen bij competities & hoge prestaties. Het bijzondere aan deze kledinglijn is dat de kleding bijna géén gewicht heeft, het is Super Light! Deze super lichte kleding met de juiste pasvorm, beschermt je tegen kou, wind en regen!

De béste trainingservaring?

De C3-producten bevatten de béste trainingsproducten die ervoor zorgen dat jij met een optimaal comfort en ideale bescherming kunt trainen. Deze kledinglijn bied je de beste trainingservaring en het grootste comfort, waardoor je gestimuleerd wordt om nóg langer te sporten.

Ontwikkelen & verbeteren doen we wereldwijd!

Medewerkers van Fusion & FusionTEAM atleten dragen de kleding dagelijks en staan nauw met elkaar in contact. Wij weten wat de mensen graag willen dragen, want die mensen zijn wij zelf!

Of het nu een MTB-marathon is of een Ironman, een wielerklassieker, een rondje hardlopen of een zware indoorsessie, wij zijn erbij, als onderdeel van de sport! Al die kennis en ervaringen bij elkaar, maakt het mogelijk dat wij onze producten kunnen blijven ontwikkelen & verbeteren!

Géén schadelijke stoffen in onze eigen FUSION fabrieken!

Alles van het materiaal tot aan de draad is gemaakt in Europa. Hetzelfde geldt voor de productie in onze eigen fabrieken. Wij hebben het hele productieproces in eigen handen.

We maken gebruik van Oeko-Tex gecertificeerde materialen om ervoor te zorgen dat de producten geen schadelijke stoffen bevatten. Wij produceren in Europa, want dat is goed voor het milieu!

Oekotex

Duurzaam
Onze kleding wordt in Denemarken onder Scandinavische voorwaarden en dus voor Noord Europese omstandigheden ontwikkeld. Daarom zijn ze perfect voor die markten, en zijn die markten perfect voor onze producten.

Bekijk de Fusion Kleding online of bij een Fusion Verkooppunt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »