Terug

  • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
  • Ophalen bij PostNL locatie
  • Join the Club !

Privacy Policy

Privacy policy voor FusionWorld B.V.

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.fusionworld.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.fusionworld.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van FusionWorld B.V., kunt u ons benaderen via e-mail of telefoon. Ons e-mailadres is info@fusionworld.nl en telefoonnummer 070-7370250.

4) Monitoren gedrag bezoeker

www.fusionworld.nl maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

5) Gebruik van cookies

www.fusionworld.nl plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

6) Cookies uitschakelen

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

7) Uw rechten

U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

8) Nieuwsbrieven

Via onze website kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van al het nieuws en sturen we leuke nieuwtjes. De nieuwsbrief wordt verstuurd met het e-mailadres info@fusionworld.nl. Je kunt dit mailadres daarom als een veilige afzender beschouwen.

Uitschrijven? Wanneer je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief, kunt je ten alle tijden je uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

9) Persoonsgegevens wijzigen of verwijderen

Log dan in op je eigen account op www.fusionworld.nl of neem contact met ons op info@fusionworld.nl of 070-7370250.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »