Bij FusionWorld.nl heb je standaard 14 dagen retourrecht voor artikelen die ongebruikt zijn. De retourzending dient binnen 14 kalenderdagen na aflevering in ons bezit te zijn.

Kies je voor creditering?

Wij storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst en verwerking terug op jouw rekening. Je wordt hier dan uiteraard verder van op de hoogte gehouden.

Wil je het product omruilen?

Dan kan je dit gemakkelijk aangeven in jouw account op onze website. Na ontvangst van de retour, ruilen wij het een en ander na ontvangst van de retourzending zo spoedig mogelijk om. Zou het door jou gewenste product een levertijd hebben dan nemen wij eerst hierover contact met je op.

Binnen de retourperiode kan je het artikel, in volledige nieuwstaat en met origineel toebehoren, kosteloos terugsturen zonder opgaaf van reden. Wij sturen je hiervoor een PostNl verzendlabel.

Retourneren vanuit België, dan zijn de verzendkosten voor de koper.

U kunt de retour dan na akkoord toesturen naar:

FusionWorld B.V.
T.a.v. Retouren
Hellingweg 11 D
2583 DZ Den Haag
Nederland

Herroepingsrecht

Onderstaand informeren wij je graag over het wettelijke herroepingsrecht. Je kan hier te allen tijde gebruik van maken maar wij prefereren het uiteraard als je gebruik maakt van onze normale, kostenvrije retourprocedure welke eenvoudig online in te vullen is via jouw account!

In Nederland geldt het wettelijke herroepingsrecht. Dit betekent dat je het recht hebt om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van het product zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om de overeenkomst te herroepen moet je ons via ondubbelzinnige verklaring laten weten dat je dit wenst te doen. Hiervoor kan je bijvoorbeeld gebruik maken van het herroepingsformulier dat wij meesturen in de orderbevestiging. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na ontbinding. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »