Verzendkosten

U betaald voor bestellingen in Nederland boven de € 35,00 geen verzendkosten.
Bij bestellingen onder de € 35,00 hanteren wij een tarief van € 2,95 incl. BTW.
Uw pakket wordt door PostNL Pakketpost zorgvuldig bij u thuis afgeleverd.

Bij leveringen in Belgie, Duitsland, Frankrijk, Italie en Luxemburg betaald u boven de € 50,00 geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de € 50,00 hanteren wij een tarief van € 5,95 incl. BTW.
Uw pakket wordt door PostNL Pakketpost zorgvuldig bij u thuis afgeleverd.

Bevestiging / Track & Trace

Na plaatsing van je bestelling ontvang je per mail een link naar de orderbevestiging. Wanneer de bestelling is ingepakt en klaar voor verzending, ontvang je nog een bericht met een link van PostNL met de Track & Trace code. Deze link laat zien waar jouw pakket zich op dat moment bevindt en wanneer het bij jou wordt aangeboden.

Wat de exacte status is van jouw pakket, kun je nagaan via Track & Trace van PostNL. Het is ook mogelijk om je werkadres of een ander adres als afleveradres op te geven. Wil je controle hebben over de dag van aanbieding of zelf een afhaalpunt selecteren? Maak dan een account aan op www.mijnpostNL.nl. Hier kan jij jouw voorkeuren aangeven omtrent de aflevering van jouw bestelling.

Leveringstermijn

Wij streven naar een levertijd van 1 werkdag, indien het product op voorraad is.
Wij zullen u op de hoogte houden van een vertraging en doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Afhalen & Betalen

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in Den Haag. Het afhalen van je bestelling is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten! (Afhalen)

30 dagen afkoelingsperiode

Bij Fusionworld.nl kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van uw product uw bestelling annuleren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Na controle van de ontvangen producten wordt het aankoopsom aan u worden teruggestort.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »